Werken bij een van de snelst groeiende online platformen van Nederland?

 Bij Probo komen ambitie, groei en fun samen. Word jij blij van nieuwe uitdagingen, ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken en houd je wel van een teamuitje op zijn tijd? Dan worden wij blij van jou! Bekijk snel welke uitdagingen op jou liggen te wachten!Ruimte om ambities waar te maken

Probo groeit hard! Heel hard! De mogelijkheden om toffe ideeën uit te werken liggen voor het oprapen. Daar krijg je bij Probo alle kansen voor, die je zelf moet pakken! Probo biedt jou een unieke werkervaring in de regio!

Met zoveel creatieve en enthousiaste collega’s om je heen is elke dag beter willen worden en groeien bijna vanzelfsprekend. Dat vraagt flexibiliteit, want jouw werkdag schiet soms alle kanten op en je moet snel kunnen schakelen. Maar juist dat levert de mooiste resultaten op. Voor Probo, maar ook voor jezelf. Door onze groei hebben we altijd behoefte aan nieuw talent. Onderaan deze pagina vind je onze openstaande vacatures!

Wat wil JIJ doen?

Bij Probo zijn we er erg trots op dat we maakindustrie en 100% e-commerce combineren. Dagelijks vergroten wij de mogelijkheden in print van onze resellers. En dagelijks liggen er nieuwe uitdagingen en kansen op je te wachten. Heb je lef, talent, ideeën en initiatief? Dan ben je bij Probo op de juiste plek!

Bekijk onze teams en vacatures. Staat jouw vacature er niet bij maar denk jij wel het talent te zijn wat wij zoeken? Laat het weten en mail ons:
talent@probo.nl

Samen groeien is het doel! 

Heb je vragen? Vraag maar raak!

Passen jouw talent en ambitie niet in één van onze vacatures, maar wil je wel deel uitmaken van ons team? Laat het ons weten  talent@probo.nl.