Content Marketeer

Solliciteer nu

Content Marketeer

Zit jij altijd vol ideeën? Schud jij teksten zo uit je mouw? En ben je graag bezig met het bedenken van creatieve campagnes? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team! 

Full-time · Dokkum

Jij bent dé expert op het gebied van online en offline content. Met pakkende teksten draag je bij aan campagnes, beurzen en activiteiten en zorg je ervoor dat klanten op het juiste moment, op het juiste platform de meest relevante (en briljante) content ontvangen. Je vertelt de verhalen van Probo, onze klanten en onze medewerkers in een herkenbare tone of voice. 

Samen met het team ben je gericht op het bouwen van een sterk merk dat impact heeft op de printprofessional. Hierbij ligt de uitdaging in het bereiken van een optimale conversie van alle campagnes en activiteiten op basis van relevante content. Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de manier waarop de content wordt ingevuld, vanuit een ijzersterke contentstrategie.

We kunnen jou omschrijven als open, spontaan en nieuwsgierig. Je maakt makkelijk contact met mensen zodat je alle ins en outs voor je artikel krijgt. 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met zo'n 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Over jou.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • 32-40 uur per week beschikbaar.
  • Taalvouten? Spelvouten? Daar krijg jij echt kriebels van.
  • Ambitieus? Leergierig? Dat ben jij! Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen. Komt dat even goed uit: bij Probo zijn er zat mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief.
  • Geen must, wel een pro: ervaring met Adobe Illustrator en/of InDesign.

Goed gezelschap. 

Als content marketeer werk je veel samen met deze en de andere 600 collega's.

Grietje

Jelmar

Wouter

Sanne

Jordy

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Stel al je vragen over deze vacature rechtstreeks aan het team via onze gezamenlijke mail: marketing@probo.nl.