Customer Succes medewerker (talentpool)

Solliciteer nu

Customer Success medewerker (Talentpool)

Klanten blij maken met een super goede service

PART-TIME · DOKKUM

Als Customer Succes topper ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten: jij belt, mailt en chat er op los. Samen met je collega's van verschillende afdelingen maak jij onze klanten blij met een verrassende oplossing. Er is geen plek voor beren op de weg, jij denkt in kansen en mogelijkheden. Want jij bent pas tevreden als zij dat ook zijn. Klantgerichtheid is jouw middle name: jij helpt onze partners écht verder. 

Onze klanten zijn onze partners. Zij vragen jou om bijvoorbeeld advies over welk materiaal ze moeten kiezen, hoe ze bestanden moeten aanleveren óf waar hun order blijft. Jij zoekt uit, vraagt na, informeert bij jouw team, checkt bij expeditie, controleert en geeft partners vervolgens een snelle reactie. Jij kunt de dag van onze partners helemaal maken: hoe gaaf is dat?!

Onze partners bestellen 24/7 printproducten bij ons. Veel daarvan moet binnen 24 uur bezorgd zijn. Dat betekent dat wij ook buiten kantoortijden voor onze klanten klaarstaan. Voor jou is het werken in de avonden en weekenden ideaal: zo kun je jouw baan perfect combineren met bijvoorbeeld jouw opleiding. 

Wat je concreet bij ons gaat doen:

  • Samen met het team ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze partners. In de avonduren of in het weekend komen ze met vragen of problemen bij jou. 

  • Jij bent dé superheld voor onze partners. Je tovert een glimlach op hun gezicht door een goed antwoord te geven op al hun vragen, je voorziet hen van ijzersterke adviezen en verrast hen met snelle en verrassende oplossingen. 

  • Onze partners weten direct waar ze aan toe zijn, want jij communiceert helder en duidelijk. Samen maken jullie afspraken, jij komt die natuurlijk na en legt deze vast. 
  • Bij Probo ben je nooit uitgeleerd. Jij weet jouw kennis over onze producten en materialen goed over te brengen. Zo kunnen onze partners het verschil maken.  

De beste worden, doe je niet alleen 

Paula

Teamlead Customer Success

Laurens

Teamlead Customer Success

Renate

Customer Success medewerker

Hé jij! Kom jij onze jonge, ambitieuze club versterken? Wij krijgen energie van afwisseling en uitdaging en werken samen keihard aan het succes en de groei van Probo. Onze ambities? Die zijn echt torenhoog! Wij werken keihard, maar zijn ook altijd in voor gezelligheid en een grapje op z'n tijd. Samen met jou willen we de verwachtingen van onze partners blijven overtreffen: daar staan we voor!

Wat we verder nog belangrijk vinden:

  • Commerciële skills? You got it! Je bent klantgericht en gaat altijd voor de allerbeste oplossing voor onze partners. 

  • Goedemorgen! Je spreekt met de nieuwe customer succes topper van Probo: communicatief ben je sterk, zowel over de telefoon als via chat en e-mail. 

  • Je weet je mannetje te staan in een dynamische organisatie. Je bent nieuwsgierig, ondernemend en neemt je verantwoordelijkheid. Als onze partner een vraag of probleem bij jou neerlegt, zorg jij dat het goed komt. 

  • Je bent zeker 13 uren per week beschikbaar en werkt minimaal één avond in de week. Onze werktijden zijn: maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 22:30 uur  en in het weekend van 08.00 tot 17.00 uur.

  • Koppie koppie! Je volgt een MBO- of HBO-opleiding. 

  • Absoluut geen must, maar wel een knaller van een bonuspunt: ervaring met klantcontact of kennis van DTP.

Naast een fantastische uitdaging bieden we je:

➞ Ka-ching! Natuurlijk een goed salaris. 

➞ Een flexibele baan: ideaal te combineren met jouw opleiding!

➞ Een goede werksfeer. We zijn een hecht team en houden we een grapje op z'n tijd. Een vrijmibo? Say yes! Ook zijn wij altijd voorstander van leuke Probo-uitjes.

➞ Wij blijven ons altijd ontwikkelen en verbeteren. Er is genoeg ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt.

Vragen over deze vacature? Albert staat voor je klaar.

Albert Wijbenga

Teamlead Customer Succes