Customer Succes medewerker

Solliciteer nu

Customer Succes medewerker


FULL-TIME · DOKKUM

Dynamisch, ondernemend en altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Dat is Probo en zo werkt én denkt ons team. Onze klanten zijn onze partners. Zij verwachten dat onze service net zo hoogwaardig en innovatief is als onze producten. Dat vind jij als Customer Succes medewerker hartstikke terecht! Je krijgt er een kick van om er met verrassende oplossingen voor te zorgen dat iedere partner tevreden ophangt.

Je mag meewerken om de ambities van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland te verwezenlijken. Dat betekent dat je niet in een stabiele en ingedutte organisatie komt te werken, waar iedereen al jaren hetzelfde doet. Integendeel! Wij groeien hard door. De daarmee samenhangende afwisseling en hectiek passen perfect bij jouw ambities!

Jij bent op je best wanneer jij onze partners verder kunt helpen. Je gaat door tot je het juiste antwoord of de juiste oplossing hebt gevonden. Onze partners willen bijvoorbeeld advies over welk materiaal ze moeten kiezen, hoe ze bestanden moeten aanleveren óf waar hun order blijft. Jij zoekt uit, vraagt na, informeert bij jouw team, checkt bij expeditie, controleert en geeft partners vervolgens een snelle reactie.

Maar er is meer… Jij beschikt bovendien over een niet te stoppen commerciële drive. Contactmomenten gebruik je om vanuit klantgerichtheid en enthousiasme jouw kennis en expertise te delen. Je adviseert, registreert en stelt offertes op. Onze partners waarderen deze proactieve houding en dat vertaalt zich naar gezamenlijke groei.

Dankzij jouw klantgerichtheid, productkennis, dienstverlenende instelling en commerciële skills bouw je mee aan de groei van Probo én aan die van onze partners. Je voelt je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en verdiepen van een hechte relatie. Als eerste aanspreekpunt en sparringpartner weet je namelijk exact wat hen bezighoudt en waar voor ons beide nieuwe kansen liggen. 

Wat je concreet bij ons gaat doen?

 • Onze partners weten bij jou meteen waar ze aan toe zijn. Je communiceert helder en duidelijk en legt gemaakte afspraken vast. 

 • Je adviseert resellers over verkoopkansen, stelt offertes op en volgt deze op.

 • Je ondersteunt partners bij het oplossen van problemen en biedt pasklare oplossingen.
 • Bij alles wat je doet, heb je altijd het belang van de klant en de doelstellingen van Probo én jouw team voor ogen. 

 • Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de markt en weet trends snel te vertalen in kant-en-klare oplossingen voor resellers.

De beste worden, doe je niet alleen! 

Jitse Ros

Teamlead Customer Succes

Grietje Kroodsma

Customer Succes medewerker

Albert Wijbenga

Teamlead Customer Succes

Je gaat werken in een ambitieus team van professionals, die dagelijks keihard samenwerken aan het succes en de groei van Probo. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld in print te veranderen? Let’s Rock!

Natuurlijk ben jij een topper binnen jouw vakgebied, met de drive én ambitie om Probo door te laten groeien en jezelf continu te blijven ontwikkelen. Je bent super gedreven, maar houdt ook van een geintje en een personeelsfeestje op zijn tijd.

Bring it on! Wij hopen snel van je te horen.

Wat we verder nog belangrijk vinden:

 • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau en hebt aantoonbare ervaring verzameld met klantcontact en het bieden van een topservice.

 • Je bent een echte teamplayer die samen met jouw team altijd gaat voor het maximale resultaat en die de teamspirit hoog houdt.

 • Je beschikt over voldoende kennis van de gangbare automatiseringsprogramma's en van social media.

 • Je werkt proactief, enthousiast en zelfstandig en grijpt iedere mogelijkheid aan om jezelf te ontwikkelen.

 • Je hebt een klantgerichte instelling en een inspirerende manier van overtuigen.

 • Je weet wat onze klanten willen en zoekt altijd naar passende oplossingen.

 • Jij bent communicatief sterk, zowel over de telefoon als via chat en e-mail.

Behalve een fantastische uitdaging bieden we je:

➞ Een prima salaris en pensioenregeling en volop doorgroeimogelijkheden.

➞ Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

➞ Een werkomgeving waarin we ambitie stimuleren, initiatief en ideeën waarderen en we behaalde successen met elkaar vieren.

➞ Een goede werksfeer, regelmatige teamborrels en Probo-uitjes.

➞ Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad. Maar vooral een geweldige werkervaring.

Vragen over deze vacature?

Laurens Zietsma

Teamlead Customer Succes