Data Engineer

Solliciteer nu

DATA ENGINEER

Hé jij! Kom jij het datawarehouse van Probo optimaliseren en beheren?

fulltime · Dokkum

Data engineer bij Probo.

Het datawarehouse is een cruciaal onderdeel van onze data-infrastructuur. Wij zijn op zoek naar een gedreven data engineer die een grote rol gaat spelen bij het ontwerpen en beheren van ons datawarehouse. Je zorgt ervoor dat onze gegevens op een efficiënte en betrouwbare manier worden beheerd en beschikbaar zijn voor analyse en rapportage.

De lijntjes met ons datateam zijn lekker kort zodat jij de gegevensbehoeften begrijpt en optimaal kunt ondersteunen. Je wordt nauw betrokken bij het ontwerp van de datawarehouse-infrastructuur, het laden en transformeren van gegevens, het monitoren van de prestaties en het waarborgen van de gegevenskwaliteit en -beveiliging.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je laadt, transformeert en schoont de gegevens in het datawarehouse op met SSMS en monitort de prestaties.

 • Je voegt nieuwe bronnen toe aan ons datawarehouse, inclusief datamodellering, datatransformatie (ETL) en -integratie.

 • Je implementeert en handhaaft beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen.

 • Je ondersteunt het genereren van rapporten en analyses door  gestructureerde datasets te leveren.

 • Je identificeert en lost technische problemen op.

 • Je documenteert het ontwerp, de configuratie, de procedures en de wijzigingen rondom het datawarehouse.

 • Je werkt samen met andere teams om de gegevensbehoeften van de organisatie te begrijpen en effectieve datawarehouse-oplossingen te leveren.

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Over jou.

 • Je hebt ervaring met het ontwerpen, implementeren en beheren van datawarehouses.

 • Je hebt ervaring met SQL Server Management Studio en API-koppelingen.

 • Je hebt kennis van datamodellering, ETL-processen en gegevensbeheer.

 • Je hebt een HBO of WO opleiding op zak.

 • Heb je kennis van datamining, data-analyse en big data-technologieën? Of heb je ervaring met Power BI, gegevensbeveiliging of privacyregelgeving? Dan worden we stiekem extra blij van jou.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de € 2957 en € 4457 per maand (schaal 9). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Vragen over deze vacature?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Samuel Korthof van Headhuntersbureau Wierenga en de Graaf  staat voor je klaar. Hij is bereikbaar via samuel@wierenga-degraaf.nl of 06 589 687 66. Hopelijk tot snel!

Zoeken we jou?

Denk je na het lezen van de vacature: Hé, dat ben ik!, dan ontmoeten we je dolgraag! Solliciteer via onderstaande button, dan drinken we binnenkort een kop koffie samen!