Employer branding specialist

Solliciteer nu

EMPLOYER BRANDING SPECIALIST

Wij willen de leukste werkgever van Noord Nederland worden. Zit jij vol ideeën over hoe Probo de beste mensen kan aantrekken en behouden? Dan zoeken we jou!

FULL-TIME · DOKKUM

OVER DE FUNCTIE

Wanneer talent de kans krijgt, ontstaan de mooiste dingen. Jij weet Probo nóg beter op de arbeidsmarktkaart te zetten, waardoor we de beste mensen aan ons weten te binden. Bovendien heb jij een neusje voor talent(ontwikkeling). 

Bij jou ligt de uitdaging om het employer brand van Probo verder te ontwikkelen en te vertalen naar onze werkenbij-site, doelgroepcampagnes en sterke arbeidsmarktcommunicatie. Het resultaat: het aantrekken van nieuw talent en het behouden van bestaande Probo-toppers.

Je bent een echte matchmaker en durft op iedereen af te stappen. Met jouw aanstekelijke lach en verbluffende uitstraling weet jij mensen moeiteloos enthousiast te maken voor een baan bij Probo. Mensen verbinden is jouw tweede natuur.

Wat jij als employer branding specialist gaat doen? Nou, dit dus ⬇

Jij bent iemand die veel mensen kent en anders altijd  wel iemand kent die iemand zou moeten kennen. 

GOED GEZELSCHAP

Met deze en 470 andere toppers werk jij iedere dag aan het versterken van de business van onze klanten. We 🖤 you wanneer je sociaal en empatisch bent en snapt hoe mensen behandeld willen worden (als koningen, dùh!). Jij bent absoluut commercieel. Bovendien heb je toffe ideeën om van Probo de leukste werkgever van het Noorden te maken. Inspiratie nodig? Deze mensen zijn er voor je!

Femke Dijkstra

(Employer) brandmanager en jouw directe collega

Team HR

Arbeidsvoorwaarden, opleiding, ontwikkeling... zij fixen het allemaal voor de toppers die jij werft.

Team Merk

Onze fotograaf, designers en contentspecialisten maken de tofste werken-bij-campagnes voor je!


MUST HAVES

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en wilt fulltime aan de slag bij Probo.
  • Je hebt geen werkervaring nodig (mag natuurlijk wel!), maar wilt wel graag heel veel leren en je verder ontwikkelen op dit vakgebied. Afhankelijk van je ervaring krijg je meer verantwoordelijkheid in deze functie.
  • Je krijgt veel leuke projecten en een heleboel cv's op je bordje en daarom is het handig dat je goed prioriteiten en orde weet te scheppen in chaos.
  • Je bent een super netwerker die op iedereen durft af te stappen.
  • Je bent integer, proactief en oplossingsgericht en krijgt energie van de alledaagse hectiek binnen Probo.

JIJ KRIJGT

  • Salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
  • Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
  • Een plekje in een enthousiast team. Goede werksfeer? Check. Borrels? Check. Verse broodjes op vrijdag en collega's die wel van een geintje houden.
  • Volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

MEER WETEN?

Solliciteer direct of stel je vragen over de vacature aan Femke via femkedijkstra@probo.nl. We kijken uit naar je reactie!