Front-end developer

Solliciteer nu

FRONT-END DEVELOPER

Jouw doel als front-end developer? Een perfecte user experience voor Probo, voor nu en in de toekomst. 

Fulltime · Dokkum

Front-end developer bij Probo

Probo groeit snel, we zijn keihard aan het innoveren en onze organisatie is continu in ontwikkeling. In multidisciplinaire teams ontwikkelen we nieuwe gave functionaliteiten en diensten, die onze user experience steeds beter maken.

Of er genoeg tech-uitdaging is bij Probo? Zeker wel! Wij zijn veel meer dan een productiefaciliteit voor print. Sterker nog: die printers gaan pas draaien wanneer de 4000 dagelijkse online bezoekers op ons platform hebben gevonden wat ze zoeken. Daar komt jouw expertise om te hoek kijken. Want ons aanbod is complex en onze klantgroepen zijn nog complexer. Sluit daar maar eens naadloos op aan!

Jij komt te werken in een geolied team van front- en back-end developers. Samen maken jullie het bestellen bij Probo efficiënter, makkelijker én leuker voor onze partners. Stel je eens voor: meedenken, meebeslissen én meebouwen aan een van de snelst groeiende online platforms van Nederland! 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Deze uitdagingen liggen op je te wachten

Het uitwerken van een nieuw groot front-end project, waarbij jouw werk impact heeft op de gehele Sign branche.

Voor dit project neem jij het voortouw, waarbij je uiteraard wordt bijgestaan door ervaren collega's en ondersteuning krijgt waar nodig. 

Met jouw passie voor front-end developing ga je onze user experience een boost geven.


Goed gezelschap.

Martijn Helmus

UX designer

Over jou.

  • Ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Moderne frameworks zoals Vue.js, Angular en/of TailwindCSS kennen geen geheimen voor jou.

  • Ervaring met Laravel is een pré.

  • Je bent bekend met versiebeheer (GIT), REST API’s en Web Services.

  • Je staat bekend als iemand met een flinke dosis creativiteit en behoudt tegelijkertijd een koele kop in hectische situaties.

  • Analytische skills en een bak enthousiasme om van een idee werkelijkheid te maken.
  • Je beschikt over overtuigingskracht en kunt werken in een zelfsturend team.

Wij bieden. 

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2638 en 3974 euro per maand (schaal 8). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Friso staat voor je klaar en vindt geen vraag te gek. Je bereikt 'm via friso@probo.nl. Hopelijk tot snel!

Friso Speulman