Lijnmanager

Solliciteer nu

Lijnmanager

Dankzij jou lopen de productielijnen als een trein

FULL-TIME · DOKKUM

Heb jij altijd het overzicht, zie je verbeterkansen en ben jij een kei in aansturen? Dan hebben wij dé baan voor jou! Jij zoekt altijd naar hoe iets nog sneller of beter kan. Als jij kunt coördineren, innoveren én optimaliseren, kan jouw dag niet meer stuk

De technische ontwikkelingen gaan snel, zeker bij Probo. Samen met de productiemanager ben je verantwoordelijk voor de productielijnen en alles wat daarbij hoort. We zijn voortdurend aan het innoveren. Dat zie jij als een uitdaging want dit heeft invloed op onze complexe processen. Jij bent continu bezig met het verbeteren van deze processen, het liefst zo efficiënt mogelijk. Bovendien bewaak je de voortgang op de productieprocessen en maak je een heldere planning. Samen met de productiemanager zorg jij ervoor dat de productielijnen zo optimaal mogelijk ingezet worden.

Je werkt met een professioneel team van operators en productiemedewerkers, die je aanstuurt, motiveert én meeneemt in veranderingen. Jouw stijl van leidinggeven is een perfecte combinatie van empathie, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. De productiviteit en ontwikkeling van de medewerkers verlies je niet uit het oog en je zorgt voor een prettige werkomgeving.

Wat je concreet bij ons gaat doen:

 • Het leiden en aansturen van één van de productielijnen en ervoor zorgen dat deze zo optimaal mogelijk ingezet wordt. 
 • Het creëren van een prettige werkomgeving voor jou en de rest van het team. Je zorgt voor afstemming, organiseert overleggen en zorgt ervoor dat jij en jouw collega’s veilig kunnen werken. Je stimuleert, motiveert en stuurt op productiviteit en ontwikkeling. 
 • Het verbeteren en optimaliseren van processen. Je denkt mee over innovaties en hoe dit zo efficiënt mogelijk kan. De kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid blijven daardoor op het hoogste niveau.
 • Je bewaakt de voortgang op de productieprocessen en maakt een heldere planning. Door jou loopt de productie soepel. 

De beste worden, doe je niet alleen! Dit zijn je collega's:

Erwin van der Sloot

Productiemanager

Andreas Gelderman

Assistent productiemanager

Jij?

Lijnmanager

Je komt te werken in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van Probo. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld van print te veranderen?

Natuurlijk ben jij een topper binnen jouw vakgebied of heb je minimaal de ambitie om de beste te worden. Maar de mooiste dingen ontstaan als er ook een persoonlijke klik is! Daarbij hoef je geen nuchtere Fries te zijn (mag natuurlijk wel). Je bent super gedreven, maar houdt ook van een geintje en een feestje op zijn tijd.

Wij hopen snel van je te horen.

Herken jij je in onderstaande punten?

 • Je hebt relevante ervaring in een leidinggevende functie.

 • Je bent een organisator met een helikopterview.

 • Je bent communicatief sterk en durft beslissingen te nemen.

 • Je voelt je thuis in een veranderende omgeving. Veranderingen zie jij als een uitdaging die je met beide handen aangrijpt.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

 • Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf en jouw team halen.

 • Je bent analytisch. Pijnpunten of verbetermogelijkheden zie je snel en kun je eenvoudig prioriteren. 

Behalve een fantastische uitdaging bieden we je:

➞ Een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

➞ Een werkomgeving waarin we ambitie stimuleren, initiatief en ideeën waarderen en behaalde successen met elkaar vieren.

➞ Ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën.

➞ Focus op groei: zowel individueel, als team en als bedrijf.

➞ Eigen verantwoordelijkheid in een dynamisch en flexibele werkomgeving. 


Vragen over deze vacature?

Erwin van der Sloot

Productiemanager