Medewerker Klantenservice

Solliciteer nu

Medewerker Klantenservice

Denk jij in mogelijkheden, zoek jij graag naar het juiste advies of naar een passende oplossing voor onze klant? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Dokkum

Over de rol

Als Customer Succes topper ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten: jij belt, mailt en chat er op los. Samen met je collega's van verschillende afdelingen maak jij onze klanten blij met een update van een bestelling, een advies en/of een verrassende oplossing. 

De printprofessionals bestellen 24/7 printproducten bij ons. Veel daarvan moet binnen 24 uur bezorgd zijn. Dat betekent dat wij ook buiten kantoortijden voor onze klanten klaarstaan. Voor jou is het werken in de avonden en weekenden ideaal: zo kun je jouw baan perfect combineren met bijvoorbeeld jouw opleiding. 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met zo'n 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent.

Klaar voor deze uitdaging?

  • Samen met het team ben jij het eerste aanspreekpunt voor professionals. In de avonduren of in het weekend komen ze met vragen of problemen bij jou. 

  • Jij bent dé superheld voor onze klanten. Je tovert een glimlach op hun gezicht door een goed antwoord te geven op al hun vragen, je voorziet hen van adviezen en verrast hen met snelle en verrassende oplossingen. 

  • Printprofessionals weten direct waar ze aan toe zijn, want jij communiceert helder en duidelijk. Samen maken jullie afspraken, jij komt die natuurlijk na en legt deze vast. 

  • Bij Probo ben je nooit uitgeleerd. Jij weet jouw kennis over onze producten en materialen goed over te brengen. Zo kunnen onze partners het verschil maken.  

Jouw collega's.

Renate

Manager Services

Laurens

Manager Sales

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2.411 en 2.922 euro per maand (schaal 3). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Over jou.

  • Commerciële skills? You got it! Je bent klantgericht en gaat altijd voor de allerbeste oplossing voor onze partners. 

  • Goedemorgen! Je spreekt met de nieuwe customer succes topper van Probo: Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Je weet je mannetje te staan in een dynamische organisatie. Je bent nieuwsgierig, ondernemend en neemt je verantwoordelijkheid. Als onze partner een vraag of probleem bij jou neerlegt, zorg jij dat het goed komt. 

  • Onze werktijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 21:30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je bent flexibel beschikbaar.

  • Koppie koppie! Je volgt een MBO- of HBO-opleiding. 

  • Kennis van DTP is een pré.

Meer weten?

Stel je vragen over de vacature aan Renate via Renate@probo.nl. We kijken uit naar je reactie!

Renate de Jong

Teammanager Customer Success