Orderpicker

Solliciteer nu

Orderpicker

Wij zoeken aanpakkers, doeners en doorzetters!

fulltime · DOKKUM

Wat we allemaal van je verwachten als orderpicker? In de eerste plaats dat je niet kunt wachten om de handen uit de mouwen te steken. In de tweede plek wil je altijd de hoogste kwaliteit leveren aan onze partners. 

Wij zoeken aanpakkers, doorzetters en doeners, die het geen bezwaar vinden om nachtdiensten te draaien. Collega's die het werk zien liggen, voor wie hectiek als doping werkt en die samen met het team altijd voor een 10 gaan! Jouw job is een belangrijke: samen met jouw collega's verricht je de laatste visuele eindcontrole, voordat we de orders aan onze logistieke partners overdragen. Je bent een echte allrounder en hebt een scherp oog voor kwaliteit.

Naast hard werken is er gelukkig genoeg tijd voor ontspanning. We hebben een jong en enthousiast team en onze zeer actieve personeelsvereniging organiseert de leukste feestjes!

Wat je concreet bij ons gaat doen:

  • Het op de juiste en efficiënte wijze picken en  sorteren van orders.

  • Verrichten van een laatste visuele eindcontrole van alle uitgaande orders op kwaliteit en kwantiteit.

  • Controleren van orders conform   verpakkingsinstructies.

  • Het correct aanmelden van orders en pakketten in onze systemen.
  • Het verzamelen en verwerken van geproduceerde orders.

De beste worden, doe je niet alleen! Dit zijn je collega's:

Bert Witteveen

Logistiek manager

Je komt te werken in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van Probo. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld in print te veranderen?

Natuurlijk ben jij een topper binnen jouw vakgebied of heb je minimaal de ambitie om de beste te worden. Maar de mooiste dingen ontstaan als er ook een persoonlijke klik is! Daarbij hoef je geen nuchtere Fries te zijn (mag natuurlijk wel). Je bent super gedreven en ambitieus, maar houdt ook van een geintje en een een feestje op zijn tijd.

Wij hopen snel van je te horen.

Wat we verder nog belangrijk vinden:

  • Je beschikt over een MBO 3/4 werk- en denkniveau.
  • Je kunt je perfect verplaatsen in de verwachtingen van onze partners en streeft elke dag weer naar een perfect eindproduct.
  • Je beschikt over een praktische instelling, bent oplossingsgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien.
  • Je hebt een flexibele instelling en vindt het geen probleem om nachtdiensten te draaien met werktijden van 19.00 tot 03.00 uur.

Behalve een fantastische uitdaging bieden we je:

➞ Salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

➞ Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

➞ Een goede werksfeer. Met leuke borrels, team- en Probo-uitjes en een informele en speelse afdeling.

➞ Ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt.

➞ Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad. Maar vooral een geweldige werkervaring.


Vragen over deze vacature?

Ons dreamteam Douwe en Izah staan voor je klaar. Bel gerust naar 06-86868066 of stuur een berichtje.

Hopelijk tot snel!

Douwe

douwe@probo.nl

Izah

izah@probo.nl