Senior sorteermedewerker

Solliciteer nu

Senior sorteermedewerker

Wij zoeken aanpakkers, doeners en doorzetters!

Full-time Dokkum

Senior sorteermedewerker bij Probo

Wekelijks verlaten duizenden pakketten onze productie, deze meld jij als sorteermedewerker zorgvuldig aan in onze systemen. Daarnaast controleer je of alle orders op de juiste plek klaarstaan en goed zijn verpakt zodat deze goed aankomen bij onze depots en onze klanten. Als senior sorteermedewerker binnen het team ben jij verantwoordelijk voor het inwerken en begeleiden van nieuwe collega's. Ook houd je de processen in de gaten en draag je punten aan ter verbetering hiervan. 

Je bent dus een echte allrounder en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur, 9.00 tot 18.00 uur of van 18.00 tot 3.00 uur. Naast hard werken is er natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning tijdens bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes. Denk aan een bbq, kerstborrel, kaatsclinic of een volleybaltoernooi. Jij bent er de volgende keer ook bij toch?

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2023 en 2721 euro per maand (schaal 3). Daarnaast hebben we een aantrekkelijke ploegen- en nachttoeslag. Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een abonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige borrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Kevin staat voor je klaar en vindt geen vraag te gek. Je bereikt 'm via kevin@onbbezorgdienst.nl. Hopelijk tot snel!

Kevin van Os