Stagiair marketing/communicatie

Solliciteer nu

Creatieve marketing/communicatie stagiair

Klaar voor de volgende stap in jouw studiecarrière?

Internship · Dokkum

Jij zoekt een stageplek? Mooi, wij zoeken een HBO marketing/communicatie stagiair met talent voor creatieve content en social media! 

Houd je van uitdaging, dan zit je goed als stagiair bij Probo. Je werkt en denkt actief mee aan opdrachten en campagnes die voorbij komen bij Motiflow, een online platform voor designers. Motiflow kan jouw frisse, creatieve blik en inzet goed gebruiken. Naast het meewerken op de afdeling is er natuurlijk ruimte om je stageopdracht te doen. 

Met alles wat wij bij Probo ontwikkelen, hopen we een bijdrage te leveren aan het succes van onze partners. Hier gaan we ver in: we bedenken en maken niet alleen gave producten, we helpen onze partners ook bij de verkoop ervan. Zij voegen allemaal op hun eigen manier waarde toe aan de producten en materialen van Probo. Denk aan creatie, marketing, montage en advies.

Motiflow is een creatieve community van 800 designers. Samen bieden ze meer dan 10.000 unieke patronen. De patronen zijn ready to use en kunnen gedrukt worden op heel veel Probo-producten. Een mooie kans voor onze partners dus!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Motiflow? Dat snappen we. Kijk eens op www.motiflow.com voor meer informatie. Of check het Instagram account van Motiflow.

Wat je concreet bij ons gaat doen:

  • Mooie dingen maken. Je bent een kei in het maken van aansprekende content, in woord en beeld. Affiniteit met social media is een dikke plus! 
  • Creatief meedenken en de handen uit de mouwen steken bij het opzetten van acties en campagnes voor onze klanten. Bijvoorbeeld interieur trends uitwerken, contacten leggen via socials en begeleiding fotografie projecten/settings.
  • Af en toe koffie halen voor je collega's ;)

De beste worden, doe je niet alleen! Dit zijn je collega's:

Genna Visser

Content marketeer

Femke Dijkstra

Brand manager content

Wouter Wiersma

Business development consultant 

Eric Gielstra

Grafisch designer

Je werkt in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van Probo. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld van print te veranderen?

Wat we verder nog belangrijk vinden:

  • Je bent ambitieus, leergierig en niet bang om het voortouw te nemen.

  • Je vindt het geen probleem om de mouwen op te stropen en ons fulltime te versterken.

  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar.
  • Een HBO student communicatie en multimedia design heeft onze voorkeur, maar ook bedrijfskunde met richting marketing kan passen.
  • Je weet je ‘mannetje’ te staan in een dynamische organisatie als Probo, waar nooit een einde aan je to do-lijstje komt!

  • Je bent in voor een geintje.

Behalve een fantastische uitdaging bieden we je:

➞ Een stagevergoeding van €250 bruto per maand.

➞ Een stageplek bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

➞ Een goede werksfeer. 

➞ Ruimte voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt.


Vragen over deze vacature?

Femke Dijkstra

Brandmanager Content