Ontwikkelplek (stage)

Solliciteer nu

ONTWIKKELPLEK (STAGE)

Ben je klaar voor een leerzame én uitdagende stageplek? Let's rock!

Internship · Dokkum

Hé jij! Ben je op zoek naar een stage en houd je van uitdaging? Yeah! Vanaf september hebben wij weer ruimte voor nieuw talent! Het grootste voordeel van stagelopen bij Probo? Na het positief afronden van de stage bieden wij vaak kans op een (bij)baan.

Alleen maar koffie halen en kopietjes maken voor je collega's? Echt niet! Jij gaat je onderdompelen in de wereld van print. Als stagiair draai je volop op mee en leren we jou de kneepjes van het vak. We kunnen jouw frisse blik en enthousiasme goed gebruiken. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor jouw stageopdracht en terugkomdagen.

Op welke afdeling kom jij stagelopen? 

Aan jou de keuze! Denk eens aan marketing, facilitair, productie, magazijn, commerciële binnendienst, HR, technische dienst, ICT of inkoop. Wat je ook kiest, je werkt met ambitieuze mensen die op elk vakgebied het verschil willen maken. Natuurlijk heeft jouw stagebegeleider genoeg tijd om je te ondersteunen.

Groeien in een wereld van print.

Stagelopen bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

PS. Het afgelopen jaar won het team 'De Stagerinners' het Probo volleybaltoernooi. Je hebt dus écht een titel hoog te houden. 😉👇

Wij bieden jou volop mogelijkheden om je kennis in praktijk te brengen. Daarnaast helpen we jou verder te ontwikkelen. Bewijs je dat we ook na jouw stage niet meer zonder je kunnen? Dan is de kans op een (bij)baan bij Probo heel erg groot!

Je komt terecht in een jong en ambitieus team van professionals, die keihard samenwerken aan het succes en de groei van Probo. Durf jij de uitdaging aan om samen de markt te bestormen en de wereld van print te veranderen? Wij kunnen niet wachten totdat je ons team komt versterken!

Over jou.

  • Je bent ambitieus en leert graag nieuwe dingen. 

  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en een proactieve houding. 

  • Je durft ideeën aan te dragen. Zie je dat er dingen beter kunnen? Daar worden we blij van! Initiatief nemen stellen we erg op prijs.

  • Je werkt in een team, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem. 

  • Je bent vanaf september minimaal 20 weken fulltime beschikbaar.

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding. Welke dat is, maakt niet uit! Voor iedere opleiding regelen we een goede plek en begeleider. 

  • Je bent in voor een geintje. We werken in jonge teams waarin een grapje op z'n tijd moet kunnen. 

Wij bieden.

💪 Een jong en enthousiast team en een stagebegeleider om veel van te leren. 

🥳 Een flinke dosis werkplezier én een heleboel nieuwe connecties! In september fixen wij een gezamenlijke kick-off. Super handig, want je kunt ook elkaar helpen met je stageopdrachten of natuurlijk samen lunchen.

🤩 Een afwisselende en uitdagende stageplek. Je krijgt de ruimte om je op professioneel niveau te ontwikkelen binnen een internationale organisatie.

🧑‍🎓 Heel veel onderwerpen voor jouw onderzoeksopdracht. Het is maar net welk onderwerp goed aansluit op jouw opleiding en interesses!

💵 Ka-ching! Een stagevergoeding van 250 euro per maand. Zo kun je ook naast je stage nog leuke dingen doen.

Heb je vragen over deze vacature?

Kom maar op! Geen vraag is Anna te gek. Je kunt haar bereiken via hr@probo.nl of 088-0223205. Hopelijk tot snel!

Anna Douma

HR adviseur