Back-end Developer

Solliciteer nu

BACK-END DEVELOPER

Bouw samen met ons development-team aan ons online platform.

Full-time / Part-time · Dokkum

Back-end developer bij Probo.

Ons dedicated development-team zorgt dat onze dagelijkse orderstromen snel en probleemloos draaien. Als Developer werk jij aan de doorontwikkeling van ons eigen ERP-systeem, dé kern van onze orderstroom, ons online platform (probo.nl) en commerciële API's.

Groeien doen we samen. Je komt te werken in een enthousiast scrum team van zo'n 10 development-experts, die dagelijks werken aan nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de meest effectieve en efficiënte oplossing voor het bedrijfsvraagstuk.

Je gaat aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties. Je zult deze gaan testen en releases vervolgens in productie brengen samen met onze test-engineers.

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 11.000 ondernemingen in print. Impactvol werk dat je in heel Nederland terugziet: in de openbare ruimte, thuis, op festivals, in stadions, op straat, aan de gevel van je kapper en bij het schap in de winkel om de hoek. Print is overal en vaak komt het uit Dokkum.​

​Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden, samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. Ben jij er klaar voor?​

Samen print.

Goed gezelschap.

Wilco

Teammanager

Michel

Proces Automation Developer

Wouter

Teammanager

Over jou.

  • Je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond en/of hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op zak.

  • Je beschikt over kennis en ervaring met PHP en MySQL.

  • Kennis van andere talen zoals DataWeave, Go en Python is een pre.

  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en jouw mindset schreeuwt 'ambitie'! Daar horen initiatief nemen en elke dagje beter willen worden automatisch bij.

  • Je staat bekend om jouw analytische vermogen en gebruikt deze eigenschap voor het opstellen van het functioneel en technisch ontwerp en het uitwerken van de technische architectuur.

  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en kunt deze omzetten in nieuwe functionaliteiten voor Probo.

  • O ja, je bent een echte teamspeler 😉.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de €3104 en €5493 euro per maand (schaal 8). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Stel je vragen over de vacature aan Wilco via wilco@probo.nl. We kijken uit naar je reactie!

Wilco Barentsen

Teammanager Development