Customer Relationship Manager

Solliciteer nu

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGER

Denken in kansen en mogelijkheden. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan zoeken wij jou! Jij weet wat je moet doen om klanten te verrassen met creatieve oplossingen. 

Full-time / Part-time · Dokkum

Als Customer Relationship Manager ben jij altijd op zoek naar verkoopkansen. Jij bouwt nieuwe en onderhoudt bestaande klantrelaties. Met jouw commerciële inzicht speel jij perfect in op de wensen van onze print professionals.

Jij bent het visitekaartje van Probo en voert alle verkoopactiviteiten en daarbij behorende handelingen optimaal uit. Denk hierbij aan het ontmoeten van printprofessionals tijdens beurzen en events en het bezoeken van onze klanten. Samen met jouw collega's en teammanager denk je ook mee met de CRM-strategie en het klantrelatieplan. Voor het eigen maken van alle productkennis, krijg je natuurlijk een uitgebreid inwerktraject. 

Je bent werkzaam in een van de vijf segmenten waarin we opereren. Bijvoorbeeld team signmakers, team drukkerijen of het API-team. Gericht op jouw segment maak je een salesplan met daarin targets waar jij zelf invulling aan geeft. Je ontvangt ondersteuning van onze teammanagers maar bent dus zelf in de lead! Een mooie uitdaging voor jou?

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Goed gezelschap.

Rienk Ganzevoort

Customer Relationship Manager

Gert Jan Koopmans

Customer Relationship Manager

Renate de Jong

Teammanager customer succes

Over jou.

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring.

  • Je hebt een groot aanpassings- en inlevingsvermogen waarmee je goed op de wensen en behoeften van je klant kunt inspelen. 

  • Je kunt snel schakelen en werkt nauwkeurig.

  • Je kunt goed overzicht houden, vooruit plannen en bent doelgericht.

  • Je bent collegiaal en stressbestendig.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de €2567 en €4399 euro per maand (schaal 6). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Stel je vragen over de vacature aan Laurens Zietsma via laurens@probo.nl. We kijken uit naar je reactie!

Laurens Zietsma

Teammanager