Customer Relationship Manager Duitsland

Solliciteer nu

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGER DUITSLAND

Samen met je team maak jij onze Duitse partners blij met verrassende oplossingen en zet jij je in om de DACH-markt te winnen.

Full-time · Dokkum

Customer relationship manager bij Probo

Van het onderhouden van bestaande relaties tot het zorgen voor een correcte administratieve verwerking. Als Customer Relationship Manager ben jij altijd opzoek naar verkoopkansen. Met jouw commerciële inzicht speel jij perfect in op de wensen van onze Duitse partners.

Sinds 2018 is Probo ook actief op de DACH-markt met een compleet nieuw ontwikkelde webshop. Samen met onze Manager Sales denk je mee met de CRM-strategie en het sales plan. Jij bent het visitekaartje van Probo en voert alle verkoopactiviteiten en daarbij behorende handelingen optimaal uit. Je ondersteunt ook bij andere interessante projecten, waarbij je Probo verder helpt de DACH-markt te veroveren. 

Goed gezelschap

Anna Weber

Anne de Jong

Katrin Soepboer - Koschel

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Over jou.

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau.

  • Je spreekt (en typt natuurlijk) vloeiend Duits. 

  • Van werkervaring in een commerciële/klantenservice functie worden wij extra blij.

  • Je bent gedreven, communicatief sterk en hebt een groot gevoel voor commercie en service.

  • Je hebt een groot aanpassings- en inlevingsvermogen waarmee je goed op de wensen en behoeften van je klant kunt inspelen. 

  • Je kunt snel schakelen en werkt nauwkeurig.

  • Je kunt goed overzicht houden, vooruit plannen en bent doelgericht.

  • Je bent collegiaal en stressbestendig.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen ontvangen.

Meer weten? Vraag het Douwe Pieter via douwepieter@probo.nl

Douwe Pieter van der Galiën

Commercieel Manager