Customer Success medewerker

Solliciteer nu

Customer Success medewerker

Maak printprofessionals blij met een snelle en complete service

Full-time · Dokkum

Customer success medewerker bij Probo.

Dynamisch, ondernemend en altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Dat is hoe Probo werkt en denkt. Onze klanten zijn printprofessionals. Zij verwachten dat onze service net zo hoogwaardig en innovatief is als onze producten. Daar sta jij als Customer Success medewerker 100% achter! Je komt met verrassende oplossingen waarmee onze partner helemaal tevreden is.

Jij bent op je best wanneer onze partners tevreden worden geholpen. De vragen die je krijgt zijn divers en variëren van het meedenken over een keuze in materiaal, het aanleveren van bestanden en traceren van zendingen tot het vinden van een oorzaak van problemen. Je gaat door tot je het beste antwoord of oplossing hebt gevonden. Je zoekt uit, schakelt met collega's, informeert, controleert en geeft onze partners een snelle en complete reactie.

Maar er is meer. Jij beschikt over een niet te stoppen commerciële drive. Contactmomenten gebruik je om vanuit klantgerichtheid en enthousiasme jouw kennis en expertise te delen. Onze partners waarderen deze proactieve houding en dat vertaalt zich naar gezamenlijke groei.

Je voelt je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en verdiepen van een hechte relatie. Bijvoorbeeld door het verrassen van klanten op ludieke wijze. Als eerste aanspreekpunt en sparringpartner weet je namelijk exact wat hen bezighoudt en waar voor ons beide nieuwe kansen liggen. 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 11.000 ondernemingen in print. Impactvol werk dat je in heel Nederland terugziet: in de openbare ruimte, thuis, op festivals, in stadions, op straat, aan de gevel van je kapper en bij het schap in de winkel om de hoek. Print is overal en vaak komt het uit Dokkum.​

​Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden, samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. Ben jij er klaar voor?​

Samen print.

Jouw collega's. 👇

Lianne

Customer success Duitsland

Emiel

Customer success Reclamebureaus

Diederik

Customer success Signmakers

Klaar voor deze uitdaging?

  • Je ondersteunt printprofessionals bij vragen of het oplossen van problemen en biedt de beste oplossingen. 
  • Onze partners weten bij jou waar ze aan toe zijn. Je communiceert helder en duidelijk en legt gemaakte afspraken vast. 
  • Bij alles wat je doet, heb je altijd het belang van onze klanten voor ogen. 
  • Je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de markt en weet trends snel te vertalen in oplossingen en kansen voor onze partners.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de €2401,- en €2999,- per maand (schaal 4). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Over jou.

  • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau. Het is een pré wanneer je ervaring hebt met klantcontact en het bieden van een top (klanten)service.

  • Je bent een echte teamplayer die samen met jouw team altijd gaat voor het maximale resultaat en die de teamspirit hoog houdt.

  • Je werkt proactief, enthousiast en zelfstandig en grijpt iedere mogelijkheid aan om jezelf te ontwikkelen.

  • Je weet wat onze klanten willen en zoekt altijd naar passende oplossingen.

  • Jij bent communicatief sterk, zowel over de telefoon als via chat en e-mail.

Meer weten?

Renate staat te popelen om al je vragen te beantwoorden! Je bereikt haar via renate@probo.nl. We kijken uit naar je reactie!

Renate de Jong

Teammanager Services