ICT medewerker

Solliciteer nu

ICT medewerker

Als ICT medewerker bij Probo ben jij de drijvende kracht achter een soepel werkende omgeving. Jouw rol is ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun taken zonder problemen kunnen uitvoeren.

Full-time · Dokkum

Over de rol

Door de grootte van Probo is het erg belangrijk dat onze digitale infrastructuur altijd in orde is. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle systemen binnen Probo vlekkeloos gebruikt kunnen worden. Je bent als ICT-medewerker het eerste aanspreekpunt voor het behandelen voor gerelateerde vragen, informatieverzoeken, klachten en storingen.

Als ICT-medewerker ben jij niet bang om de werkschoenen aan te trekken en de problemen op de werkvloer op te lossen. Ook sta jij altijd paraat wanneer er problemen opspelen op kantoor.

Haal jij energie uit het oplossen van problemen en het helpen van onze medewerker? Dan zoeken wij jou!

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Wat ga je doen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer van onze software.

  • Je geeft ondersteuning aan gebruikers met betrekking tot veelvoorkomende kantoorapplicaties en- systemen.

  • Je monitort, update en onderhoudt onze systemen.

  • Je onderhoudt contacten met (key) gebruikers, systeembeheerders en derde partijen, zodat je effectief gebruik van de applicatie kunt garanderen.

  • Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van uiteenlopende meldingen.

Goed gezelschap.

Ilse Hielkema

Interne communicatie

Marcel Smidt

ICT medewerker

Sake Dijkstra

Categorie Manager

Over jou.

  • Je hebt kennis van producten zoals Microsoft 365, Entra en SQL.

  • Ervaring met Ultimo, Automation software, Linux is een pré. 

  • Je beschikt minimaal over MBO 4 denk- en werkniveau.

  • Je leert snel en bent bereid je kennis te verbreden. 

  • O ja, je bent een echte teamspeler 😉.

Wij bieden.

💵Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de € 2.401,- en € 3.331,- per maand (schaal 5). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Gerlof staat voor je klaar en vindt geen vraag te gek. Je bereikt 'm via gerlof@probo.nl Hopelijk tot snel!

Gerlof van der Veen

IT - Manager