Medewerker verzending

Solliciteer nu

Medewerker verzending

Jij bent een alleskunner: van pakketten goed aanmelden, sorteren en een juiste plek geven tot klanten een perfecte service bieden bij ons afhaalpunt.

Full-time · Dokkum

Medewerker verzending bij Probo.

En... send! Nadat onze orders geprint, gesneden en afgewerkt zijn, komen ze langs de afdeling verzending om te worden verpakt en gesorteerd voor verzending. Als medewerker verzending zorg jij ervoor dat de orders op een juiste en efficiënte manier worden ingepakt en je meldt de orders aan in de systemen.

Je bent dus een echte allrounder en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur, 15.00 tot 00.00 uur of van 17.00 tot 2.00 uur. 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

De beste worden, doe je niet alleen! Dit zijn je collega's:

Rashad Salah

Medewerker verzending

Yorben Wobbes

Ploegleider verzending

Over jou.

  • Je beschikt over een MBO 2/3 werk- en denkniveau.
  • Je kunt je perfect verplaatsen in de verwachtingen van onze partners en streeft elke dag weer naar een perfect eindproduct.
  • Je beschikt over een praktische instelling, bent oplossingsgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien.
  • Je hebt een flexibele instelling en vindt het het geen probleem om in ploegen te werken.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2323 en 2777 euro per maand (schaal 2). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige borrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Vragen over deze vacature?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Onze lijnmanager Tsjet staat voor je klaar. Je bereikt haar via tsjet@probo.nl. Hopelijk tot snel!

Tsjet Elverdink