Operator

Solliciteer nu

OPERATOR

Als operator zorg je voor de juiste instelling, bediening en controle van onze high-tech machines en je regelt dat printproducten op tijd geprint en gesneden zijn.  

Fulltime · Dokkum

Operator bij Probo.

Krijg jij het warm van de nieuwste machines en lijkt het jou tof om te werken aan de technische productie van unieke prints? Welkom bij Probo! Jij zorgt als operator voor de juiste instelling, bediening en controle van onze hypermoderne machines en je regelt dat het product op tijd geprint en gesneden is.  

Als operator lever jij een grote bijdrage aan ons productieproces. Je hebt mechanisch inzicht, gaat graag nieuwe uitdagingen aan, hebt een proactieve werkhouding en denkt in oplossingen. 

Jouw technisch inzicht komt uitstekend van pas bij het bedienen van onze hightech machines in onze productiehallen. Je hebt oog voor kwaliteit en ziet wat er moet gebeuren en hoe iets misschien beter kan. Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 en van 15.00 tot 00.00 uur. 

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Klaar voor deze uitdaging?

 • Jij zorgt voor de juiste instelling, bediening en controle van onze hypermoderne machines.
 • Je maakt een subliem eindproduct dat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Controles zijn erg belangrijk.
 • Samen met jouw team zorg je er voor dat het product op tijd geprint en gesneden is. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van klein onderhoud aan ons hightech machinepark en zorgt voor duidelijke registratie.
 • Samen met het team zorg je voor een nette werkplek, maar vooral voor een goede sfeer.
 • Collega's ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden.

Jouw collega's. 👇

Harmen

operator

Gerard

personeelsplanning

Edwin

productie manager

Wij bieden. 

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2029 en 3049 euro per maand (schaal 4 - 5). Dat is exclusief 15% ploegentoeslag. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10 km, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen

Over jou.

 • Je kunt je goed verplaatsen in de verwachtingen van onze klanten en streeft elke dag weer naar een perfect eindproduct.
 • Je bent oplossingsgericht, ziet het werk liggen en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend en werkt netjes.
 • Jij wilt je handen uit de mouwen steken en houdt ervan dat het soms best fysiek werk is.
 • Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien.

Vragen over deze vacature?

Mail jouw vraag gerust naar Tsjet op personeelsplanning@probo.nl of bel naar 06-86868066.

Tsjet Elverdink