Sorteermedewerker

Solliciteer nu

Sorteermedewerker

Wij zoeken aanpakkers, doeners en doorzetters!

Fulltime - DOKKUM

Sorteermedewerker bij Probo.

Als sorteermedewerker ben jij onmisbaar binnen Probo. Wekelijks verlaten duizenden pakketten onze productie, deze meld jij als sorteermedewerker zorgvuldig aan in onze systemen. Bovendien controleer je of alle orders goed zijn verpakt zodat deze goed aankomen bij onze klanten.

Je bent dus een echte allrounder en hebt een scherp oog voor kwaliteit. Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur, 15.00 tot 00.00 uur of van 17.00 tot 2.00 uur. Naast hard werken is er natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning tijdens bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes. Denk aan een zomer bbq, kerstborrel, kaatsclinic of een volleybaltoernooi. Jij bent er de volgende keer ook bij toch?

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Over jou.

  • Je beschikt over een MBO 3/4 werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over een praktische instelling, bent oplossingsgericht en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent gedreven, leergierig en kunt niet wachten om aan de slag te gaan en ons jouw talenten en kwaliteiten te laten zien.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2323 en 3222 euro per maand (schaal 2). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een abonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige borrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Dat kunnen we ons best voorstellen! Bert staat voor je klaar en vindt geen vraag te gek. Je bereikt 'm via bert@onbbezorgdienst.nl. Hopelijk tot snel!

Bert Witteveen