Ploegleider productie

Solliciteer nu

PLOEGLEIDER

"Leid ons naar succes in onze bloeiende productieomgeving als de onmisbare ploegleider die onze teams inspireert, coördineert en motiveert om elke dag topprestaties te leveren!"

Fulltime · Dokkum

Ploegleider bij Probo.

Als Ploegleider Productie ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt leiden van een productieploeg van ongeveer 15-20 collega's in een 2 ploegendienst. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse productietargets worden behaald door middel van gestructureerde werkplanning, het motiveren van het team en het faciliteren van de benodigde middelen en hulpmiddelen. Je rapporteert dagelijks je behaalde resultaten aan de Productiemanager door middel van het gebruik van data en dashboarding.

We printen ruim 250 verschillende producten en materialen. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen, spandoeken, beurswanden, vloerzeil, wandbekleding, gevelreclame maar ook folies, labels en papier. Allemaal orders voor de bedrijven van onze klanten, de printprofessionals.

Als ploegleider heb je een scherp oog voor kwaliteit: het resultaat moet goed zijn! Je ziet wat er moet gebeuren en hoe iets misschien beter kan. Dat vinden wij belangrijk, want samen met jouw team vorm jij de kern van onze organisatie. Jullie zorgen ervoor dat onze klanten blij zijn met hun bestelling.

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 11.000 ondernemingen in print. Impactvol werk dat je in heel Nederland terugziet: in de openbare ruimte, thuis, op festivals, in stadions, op straat, aan de gevel van je kapper en bij het schap in de winkel om de hoek. Print is overal en vaak komt het uit Dokkum.​

​Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden, samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. Ben jij er klaar voor?​

Samen print. 

Jouw collega's.

Andreas

Operationeel inkoper

Dirk

Operations controller

Martijn

Ploegleider

Klaar voor deze uitdaging?

  • Je stuurt een team productiemedewerkers en operators aan en motiveert ze. Je bewaakt de order-flow en kwaliteit van de geprinte orders.

  • Je plant, organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden binnen de productieafdeling.

  • Je hebt affiniteit met het verbeteren van het productieproces en denkt hier proactief aan mee. Je werkt hierbij nauw samen met de productiemanager. 

  • Je onderhoudt goede communicatie met andere afdelingen binnen de organisatie en werkt hier proactief mee samen.

  • Iedere dag organiseer je een stand-up voor het team. Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf én het team halen.

  • Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur en 15.00 tot 00.00 uur. Ook af en toe in het weekend werken is voor jou geen enkel probleem.

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2770 en 4753 euro per maand (schaal 7). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten?

Onze Productiemanager Edwin staat voor je klaar. Bel gerust naar 088-0223200 of stuur een berichtje. Hopelijk tot snel!

Edwin Leystra

edwin@probo.nl