Ploegleider productie

Solliciteer nu

PLOEGLEIDER

Ben je van nature een aanvoerder? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Fulltime · Dokkum

Ploegleider bij Probo.

Als Ploegleider Productie ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt leiden van een productieploeg van ongeveer 15-20 collega's in een 2 ploegendienst. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse productietargets worden behaald door middel van gestructureerde werkplanning, het motiveren van het team en het faciliteren van de benodigde middelen en hulpmiddelen. Je rapporteert dagelijks je behaalde resultaten aan de Productiemanager door middel van het gebruik van data en dashboarding.

We printen ruim 250 verschillende producten en materialen. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen, spandoeken, beurswanden, vloerzeil, wandbekleding, gevelreclame maar ook folies, labels en papier. Allemaal orders voor de bedrijven van onze klanten, de printprofessionals.

Als ploegleider heb je een scherp oog voor kwaliteit: het resultaat moet goed zijn! Je ziet wat er moet gebeuren en hoe iets misschien beter kan. Dat vinden wij belangrijk, want samen met jouw team vorm jij de kern van onze organisatie. Jullie zorgen ervoor dat klanten blij zijn met hun bestelling.

Swipe en ontdek onze productiehallen én leuke collega's. 👇

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. 

Bij Probo geloven we in het leveren van hoogwaardige producten met behulp van geavanceerde productieprocessen. Als dynamisch bedrijf staan we bekend om onze constante focus op ontwikkeling en het streven naar het continu verbeteren van onze prestaties. We streven naar operationele excellentie en het behalen van doelstellingen. Om dit te realiseren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ploegleider Productie die ons team komt versterken.

Klaar voor deze uitdaging?

  • Je stuurt een team productiemedewerkers en operators aan en motiveert ze. Je bewaakt de order-flow en kwaliteit van de geprinte orders.
  • Je plant, organiseert en coördineert de dagelijkse werkzaamheden binnen de productieafdeling.
  • Je hebt affiniteit met het verbeteren van het productieproces en denkt hier proactief aan mee. Je werkt hierbij nauw samen met de productiemanager. 
  • Je onderhoudt goede communicatie met andere afdelingen binnen de organisatie en werkt hier proactief mee samen.
  • Iedere dag organiseer je een stand-up voor het team. Je bent ambitieus en wilt het maximale uit jezelf én het team halen.
  • Je werkt in ploegendiensten van 06.00 tot 15.00 uur en 15.00 tot 00.00 uur. Ook af en toe in het weekend werken is voor jou geen enkel probleem.

Jouw collega's.

Dirk Wijnsma

Operations controller

Andreas Gelderman

Operationeel inkoper

Martijn Jongsma

Ploegleider

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2395 en 3531 euro per maand (schaal 7). Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten? Onze Productiemanager Edwin staat voor je klaar. Bel gerust naar 088-0223200 of stuur een berichtje. Hopelijk tot snel!

Edwin Leystra

edwin@probo.nl