Productiemedewerker

Solliciteer nu

Productiemedewerker

Wij zoeken aanpakkers, doeners en doorzetters!

Full-time · Dokkum

Productiemedewerker bij Probo.

Je print, snijdt en verpakt de mooiste printproducten dat je in heel Nederland terugziet: in de openbare ruimte, thuis, op festivals, in stadions, op straat, aan de gevel van je kapper en bij het schap in de winkel om de hoek. 

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. We printen ruim 280 producten en materialen. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen, spandoeken, beurswanden, vloerzeil, wandbekleding, gevelreclame maar ook folies, labels en papier.

Swipe en ontdek onze productiehallen én leuke collega's. 👇

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 500 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 10.000 ondernemingen in print.

Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden. Samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. 

Klaar voor deze uitdaging?

  • Veel afwisseling in je werk! Het kan zijn dat je iedere dag een ander stukje van de productie oppakt. Orders verpakken en verzendklaar, collega's ondersteunen, maar ook machines of printers bedienen.
  • Als het druk is, vind je het geen probleem om printers en andere machines te bedienen. Vind je dat leuk en laat je technisch inzicht zien? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien naar de functie van operator of om bijvoorbeeld certificaten te halen voor machines.
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid in ploegendiensten (06.00 tot 15.00 en 15.00 tot 00.00) en indien nodig in het weekend te werken. Daartegenover staat dat wij ruimte bieden voor flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld tijdelijk fulltime werken en later doorschuiven naar de weekendploeg. Of andersom.

Oh trouwens, technische kennis is niet nodig en het maakt niet uit of je jong of oud bent. Als je praktisch of technisch inzicht hebt én leergierig bent, dan leren wij je de rest!

Jouw collega's.

Harmen van der Bij

Operator

UV-lijn

Albert Idsardi

Productiemedewerker

UV-lijn

Sybolt Hellingwerf

Ploegleider UV

Wij bieden.

💵 Salaris op basis van jouw ervaring. Het salaris dat je kunt verwachten ligt tussen de 2323 en 2777 euro per maand (schaal 2 cao signbedrijven). Dat is exclusief 15% ploegentoeslag. Bovendien krijg je een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een abonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Meer weten? 

Mail jouw vraag gerust naar personeelsplanning@probo.nl of bel naar 06-86868066.

Gerard van der Veer

Personeelsplanning