Technisch Specialist

Solliciteer nu

Technisch specialist

Alles loopt op rolletjes dankzij jou

FULL-TIME · DOKKUM

Technisch specialist bij Probo.

Als technisch specialist ben jij verantwoordelijk voor ons machinepark. Jouw werkplek zijn onze productiehallen. Je werkt met unieke en geavanceerde printers,  laserapparaten, frees- en snijmachines.  

Aan jou de taak om samen met je collega's ervoor te zorgen dat deze machines altijd kunnen blijven draaien. Je zorgt samen met je collega's dat storingen snel worden opgelost en je voert onderhoud uit. En zijn er externe partijen binnen Probo aan het werk? Dan ben jij het aanspreekpunt.

Groeien in een wereld van print.

Werken bij Probo betekent samen met meer dan 600 collega’s invloed hebben op het succes van ruim 11.000 ondernemingen in print. Impactvol werk dat je in heel Nederland terugziet: in de openbare ruimte, thuis, op festivals, in stadions, op straat, aan de gevel van je kapper en bij het schap in de winkel om de hoek. Print is overal en vaak komt het uit Dokkum.​

​Bij Probo hebben we een unieke cultuur, collega’s worden vrienden, samen printen we het verschil. We maken plezier, werken hard en kijken naar (over)morgen. We zijn een organisatie met vakspecialisten, starters en alles daar tussenin. Of je nu net komt kijken of al jaren ervaring hebt: bij Probo ontdek je je talent. Ben jij er klaar voor?​

Samen print. 

Over jou.

  • Je hebt ervaring met elektrotechniek en mechanische installaties. 

  • Je bent bereid om relevante opleidingen te volgen.

  • Je kunt je prima redden met de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Jij staat stevig in je (werk)schoenen en bent communicatief vaardig.
  • Jij bent óók nog flexibel ingesteld, kunt snel schakelen en krijgt energie van werken in een dynamische omgeving.
  • Je bent bereid om eens in de vier weken storingsdienst te draaien.
  • Kennis van maintenance software Ultimo is een pre.

Wij bieden.

💵 Salaris afhankelijk van ervaring tussen 3260 en 4110 euro per maand (schaal 9, cao voor signbedrijven), reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een leaseregeling voor een elektrische fiets.

📈 Doorgroeimogelijkheden en volop ruimte voor het bedenken en uitvoeren van jouw ideeën. Daarvoor staan we altijd open, of je nu een dag óf een jaar bij ons werkt. Bring it on!

🚀 Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

🏋‍♂ Korting op een fitnessabonnement bij de Fitness Fabriek, de sportschool tegenover Probo. Lekker dichtbij!

🥳 Een plekje in een enthousiast team. We houden van een grapje op z'n tijd, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke team- en Probo-uitjes. We zullen jou met open armen in het team ontvangen.

Vragen over deze vacature?

Geen vraag is te gek! Je bereikt Edwin (misschien jouw toekomstige leidinggevende!) via edwin@probo.nl

Edwin Leystra